Reviews

Studente havo 5, juni 2020

Ik wil u en alle anderen echt bedanken voor de inzet die jullie geleverd hebben. Jullie hebben altijd meegedacht en er mede voor gezorgd dat ik de hoop niet heb verloren. Ik vond het Ster College een hele fijne school. 

Wouter Ansems

Dit was voor mij de beste school die ik in alle jaren heb gehad, ik heb veel mogen leren wat mijn doel was. Dat maakte deze beslissing ook lastig. Bedankt voor de kansen die me werden gegeven ook voor de Havo. Ik wist 5 jaar geleden niet dat de Vavo bestond en dat ik deze route kon bewandelen. Het heeft me erg geholpen en veel gebracht, bedankt daarvoor.

Student uit vwo 6 (2018)

Brief aan de mentoren van …..:

….. is dit jaar geslaagd voor VWO. Uiteraard is hij daar erg bij mee.
Als ouders willen we jullie graag bedanken voor de begeleiding van …… de afgelopen twee jaar.
Het was voor hem niet altijd gemakkelijk zich te voegen in het stramien. Jullie als mentoren hebben altijd met hem gekeken wat wel kan en haalbaar was.
Zoals wij het van …… hebben begrepen is dat de sfeer die het STER College in zijn algemeenheid uitstraalt. Wat past bij deze jongeren, op basis van gelijkwaardigheid met elkaar praten en kijken hoe het pad wel haalbaar is.
We horen dit van meer mensen terug en willen jullie en jullie collega’s daar hartelijk voor bedanken.
Als blijk van waardering voor het college worden er woensdagochtend een aantal vlaaien bezorgd!

Hartelijke groet,
Peter en Marian

Adam Buijks

“Een weg naar succes voor wie de kans wil nemen… Heb er zelf jaren geleden met plezier en succes van genoten. Het zit hem in die kleine dingen die de docenten zeggen en doen voor je. Dit onderscheidt het Ster College van alle andere scholen waar ik op heb gezeten. Stuk voor stuk topleraren die hun wijsheid delen met passie. Deze school heeft mij meer geleerd dan alleen theorie. Bij deze bedankt voor mijn bijna afgeronde bachelor :-)”

Nilou Nesvi

Een bijzondere school waarbij leerkrachten zich echt optimaal inzetten voor de leerlingen. Kortom; Een toffe school!

Nazeli Kouki

Een bijzondere school, die zich voor elke leerling enorm inspant. Alle docenten zetten een stapje extra om net die extra motivatie mee te geven aan de studenten. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn broers heeft deze school veel betekend.

Martje van der Linden

Daar ben ik het helemaal mee eens Nazeli Kouki. Het Stercollege is een fijne school die moeite doet voor elke leerling en waar je vrijheid krijgt om je eigen ding te doen. Zoals het volgen van coachuren als je moeite hebt met een vak en het maken van een eigen studieschema. Dit is nu mijn derde jaar op het Stercollege en het bevalt me heel goed.

Siet Noten

Mijn zoon heeft het erg fijn gehad bij jullie.

Verdere reacties:

Hoi mevrouw ….., 

Ik zit nu ondertussen al iets meer dan en een half jaar in Schotland en ik had beloofd dat ik een keer nog een email zou sturen met hoe het nu met mij gaat.
……………………..
Nog een keer bedankt voor alles want ik ben blij dat ik vorig jaar mijn diploma heb gehaald op het Ster College en mijn droom hier in Schotland werkelijkheid gemaakt heb 🙂 

Groetjes,

Reviews