HET VERHAAL VAN Opstromer Evi Jansen Vijf jaar na de middelbareschool mijn vwo behaald

“Nadat ik mijn studie Tandartsassistente had afgerond, wilde ik meer: tandheelkunde studeren. Alleen moest ik hiervoor wel mijn havo- en vervolgens mijn vwo-diploma behalen. Ik heb tijdens de eerste kennismaking met Ster College uitvoering besproken of dit voor mij mogelijk was. Qua vooropleiding en mijn leeftijd (destijds 25 jaar) was ik er onzeker over.

Mijn adviseur gaf mij het vertrouwen, met de kanttekening dat het wel hard werken zou worden. Mijn middelbareschooltijd lag immers al vijf jaar achter mij. Met de concrete en compacte lessen van de uitmuntende leraren en nodige coach-uren heb ik mijn havo- en vwo-diploma weten te behalen. Ik heb gemerkt dat de leraren je echt helpen om je naar je doel te begeleiden. Als je iets niet snapt en je wilt een-op-een vragen stellen, staan de leraren daar altijd voor open tijdens het coach-uur.

Verder vond ik de omgeving erg fijn. De school is namelijk klein en je herkent bijna iedereen die er rondloopt. Daarnaast is het prettig dat de leraren werken aan hun bureau wat zich langs het gangpad bevindt. Hierdoor is het contact maken met de leraren laagdrempelig en ook makkelijker. Mijn tijd op het Ster College kan ik één woord beschrijven als fantastisch.”

TERUG NAAR HOME