HET VERHAAL VAN Herprofileerder Daan Weijers Nu kan ik toch geneeskunde studeren

“Ik sloot mijn vwo-opleiding af met het vakkenpakket E&M en kwam er gedurende mijn middelbare school carrière achter dat dit een verkeerde keuze is geweest. Ik wilde dolgraag geneeskunde studeren maar dit liet mijn vakkenpakket mij niet toe. Nu heb ik lang zitten puzzelen wat ik moest doen en kwam ik uiteindelijk bij het Ster College terecht. Hier was het mogelijk om je certificaten te halen zodat je alsnog kon starten bij je gewenste studie. Ik werd dus een echte “herprofileerder”. Het vergt veel motivatie omdat alle stof van V4,5 en 6 in één jaar gestopt wordt en je dit wel goed bij dient te houden.

Het fijne aan het Ster College is de persoonlijke begeleiding. Ze staan altijd klaar voor je mocht je vragen hebben. Ook is er voor elk vak, naast de normale lessen, een coachingmoment. Dit is vrijwillig, maar heel handig als je vragen hebt of ergens vastloopt. Ik heb hier in het begin veel gebruik van gemaakt om mezelf op weg te helpen.

Naast de persoonlijke begeleiding, is de professionaliteit van het Ster College ook een van de dingen die me erg aansprak. De vakdocenten zijn zeer kundig en weten waar ze de nadruk op moeten leggen met betrekking tot het examen. Bovendien stimuleren en motiveren ze je op een prettige manier om je in te zetten voor hun vak. Al met al, als ik de keuze nog een keer zou moeten maken dan zou ik weer voor het Ster College kiezen!”

TERUG NAAR HOME