Online Infoavond vavo

We organiseren op

donderdag 4 maart van 19:00 tot 21:00 uur

een online infoavond. Je kunt bij ons je je vmbo-t, havo- of vwo-diploma of certificaten halen. Ook kun je enkele vakken volgen. Bijvoorbeeld als je aanvullende vakken nodig hebt voor de vervolgstudie die je wilt gaan doen. Of wil je (snel) een diploma halen op een hoger niveau? Je bent bij ons van harte welkom!

Tijdens de online infoavond krijg je informatie over ons onderwijs en het leerklimaat en kun je gerichte vragen stellen, waarbij je ouders of verzorgers aan kunnen sluiten.

Wij zitten op 4 maart voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Door op één van de links hieronder te klikken krijg je de mogelijkheid om een voorlichter persoonlijk te spreken. De links geven je toegang tot live-sessies in MS-Teams, waardoor je in gesprek kunt met een docent van het Ster College. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken, geen programma te downloaden en je hoeft niet in te loggen.

Van 19.00 tot 20.00 uur – Algemene informatie en vragen vavo

Van 20.00 tot 21.00 uur – Algemene informatie en vragen vavo

Info vooraf

Je kunt alvast een kijkje nemen in het gebouw, door de vlog (zie film hiernaast) te bekijken. We hopen dat we je binnenkort live de sfeer in het gebouw kunnen laten proeven!

Ook het bekijken van het voorlichtingsfilmpje (zie film hiernaast) geeft al veel informatie over de mogelijkheden en het onderwijs op het Ster College.

De volgende informatieavond vindt plaats op donderdag 24 juni 2021, ook van 19.00 – 21.00 uur.

Vlog

Voorlichtingsfilm